Nygaardsgata 47, 49 og 51, 1607 Fredrikstad

Flotte næringslokaler i gågata i Fredrikstad ledig til leie!

VI TILBYR SKREDDERSYDDE NÆRINGSLOKALER MIDT I HJERTE AV SENTRUM I FREDRIKSTAD

Vi har ca. 1.875 kvm ledig næringslokaler til leie. Lokalene kan seksjoneres. Bygget ligger i hjerte av Fredrikstad sentrum i byens koselige gågate. Bygget er av høy standard, er universielt utformet og utgjør ca. 6.500 kvm. Bygget har også garasjekjeller hvor det er muligheter for leie av parkerinsplasser. Eiendommen har også utvendige parkeringsplasser tilgjengelig for alle.

På bakkeplan er Normal, Kicks, Norli bokhandel, Change undertøy, Eplehuset, Nina klær, Liers Husflid og Juvel gullsmed.
I etasjene oppover finner du Colosseum Tannlege, Fredrikstad Legesenter, Berg Sparebank, A2G Kompetanse og Sparebank 1 Forretningspartner og Østfold Fylkeskommune med Frederik II VGS. 

De ledige lokalene passer utmerket til både kontor - og helsevirksomheter.

Oppgraddering av eiendommens fellesarealer, både utvendig og innvendig vil ferdigstilles i løpet av våren. 

Ta kontakt ved interesse. Sammen finner vi den beste løsning for din virksomhet.
Beliggenhet

Eiendommen med navnet Brage Fram-gården på folkemunne, ligger midt i sentum, langs gågata i hjertet av Fredrikstad sentrum. Kort avstand til alle byens fasiliteter og offentlig kommunikasjon. 

Gågata og område rundt har et yrende folkeliv med populære butikker, cafeer og restauranter. Nygaardsplassen og Stortorvet i umiddelbar nærhet, rett ved bryggepromenaden og bybrua over til Værste-område.

Fredrikstad er en av kommunene i Norge som vokser raskest og er Norges tiende største kommune med ca. 84. 000 innbyggere.

Fredrikstad sentrum har gjennomgått en betydelig transformasjon i senere år, noe som har økt attraktiviteten, og besøkstallene i indre sentrum. Veksten er drevet av sentralisering og den pågående utviklingen av Fredrikstad sentrum, samt innflyttere fra andre områder i Østfold-regionen. 

De neste årene vil det bo og jobbe flere mennesker i Fredrikstad sentrum enn noen gang.

Ved interresse, ta gjerne kontakt.

Kynningsrud Eiendom eier, forvalter og utvikler næringseiendom gjennom egne og samarbeidende selskaper i Norge og Sverige. Vår eiendomsportefølje omfatter kontorer, butikker, behandlinglokaler, forretnings- og restaurantlokaler i tillegg til produksjons- og lagerlokaler. 
 

Vi arbeider ut ifra vår visjon "Gleden er å være til nytte!". Ærlighet, lojalitet og entusiasme er våre verdier. 

Kynningsrud Eiendom er en del av Kynningsrudgruppen, som består av divisjonene Nordic Crane Kynningsrud Norge, - Sverige og - Danmark, Kynningsrud Eiendom Norge, Kynningsrud Fasighet Sverige, Kynningsrud Bygg Entreprenør Sverige og Kynningsrud Bostäder Sverige.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kjøreport
Se i Google Maps