Knivsøveien 4-6, 1787 Halden

Kontor ca. 24 kvm i kontorfellesskap ledig til leie

Velkommen til Knivsøveien 4-16! Eiendommene er på Sørliefeltet, inntill hovedfartsåra til Halden og rett ved E6. Vi har utviklet både lokaler og uteområder de siste årene, slik at området fremstår som attraktivt. Beliggenheten gir en ypperlig mulighet til eksponering. Vi har ett ledig kontor til leie i kontorfellesskap i Knivsøveien 4.

Koselige og effektive lokaler i et hyggelig miljø!

KONTOR I KONTORFELLESSKAP I KNIVSØVEIEN 4

Vi har ett kontor på ca. 24 kvm ledig til leie i dette kontorfellesskapet. Å leie kontorlokaler i kontorfellesskap gir en rekke fordeler. Ta del av et hyggelig miljø og i fellesskap med andre virksomheter deles hyggelig inngang med fojae, kjøkken og møterom. Fellesarealene er møblerte, og vi som utleier sørger for renhold av lokalene og øvrige vedlikehold av teknisk anlegg og fellesarealer. Fibernett er tilgjengelig. Lokalene er pene og godt vedlikeholdt og har nytt balansert ventilasjon.

Virksomheter i kontorfellesskap er Tema Regnskap, Ragn Sells, Arstec og Olives.

Beliggenhet

Byggene er lokalisert nær E6 og ligger inntil hovedfartsåren til Halden.

Halden er en attraktiv og næringsvennlig by, med beliggenhet midt mellom Oslo og Gøteborg. Halden kommune er Østfolds største kommune i utstrekning, og har ca. 30.000 innbyggere. Umiddelbar nærhet til E6 og jernbane gjør Halden til et naturlig sted for mange typer virksomheter hvor god infrastruktur og logistikk er viktig. Byen har et rikt IT-miljø.

Standard

Lokalene har god standard, og er lyse og hyggelige. Lokalene har nytt balansert ventilasjonsanlegg (2023), solskjerming og fibernettverk tilgjengelig. 

Ved interesse ta gjerne kontakt!

Vi arbeider ut ifra vår visjon-  Gleden er å være til nytte! Med verdiene ærlighet, lojalitet og entusiasme. 
Kynningsrud Eiendom er en del av Kynningsrudgruppen, som består av
Nordic Crane Norge, - Sverige og - Danmark, Kynningsrud Eiendom AS, Kynningsrud Kommersiell AB (Fastighet), Kynningsrud Bygg AB, Kynningsrud Bosteder AB og Kynningsrud Capital.

 

 

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kjøreport
Se i Google Maps