Vallehellene 2, 3-5, 7-9, 1664 Rolvsøy

Attraktive verksted-, kontor- og utearealer ledig til leie

Vi har attraktive verksted, kontor- og utearealer på Vallehellene 2, 3-5 og 7-9 ledig til leie.   

De ledige lokale er:
En større verkstedhall godt utstyrt med nye leddheisporter og et eget lagerbygg på tomta som utgjør ca 1.800 kvm. 
Nye og moderne kontorlokaler med felles hyggelig fojae og en felles driftet kantine som utgjør tilsammen ca. 1.500 kvm.
Asfalterte og inngjerdet utearealer som utgjør ca. 3.600 kvm

Kynningsrud eier og forvalter Vallehellene 2, 3-5, 7-9. Eiendommene er på ca. 22.500 kvm med to kombinasjonsbygg med kontor, verksted, lager, vaskehall og opparbeidet utearealer.  
 

Beliggenhet

Eiendommen ligger mellom Fredrikstad og Sarpsborg på Valle Industriområde hvor det er stor forretnings- og næringsdrift. Det er bra kommunikasjonsforhold til omliggende distrikt med bl.a. Østfoldhallene i Dikeveien og til de øvrige Østfoldbyene, Akershus og Oslo.

Standard

Verkstedhallen er av god standard og har to stykk traverskraner av 5 tonn, nye elektriske leddheisporter, ventilasjon, smøregrav, gassanlegg, avsug, oljeutskiller, verktøy rom og rom til oppbevaring på messanin, med tilhørende utearealer og lagerbygg.

Tilknyttet verkstedhallene er det garderobe med dusjfasiliteter, nye og moderne kontorer, felles moderne møterom og felles driftet kantine. 

Lokalene er av meget god standard.

 

Ta gjerne kontakt!

Kynningsrud Eiendom eier, utvikler og forvalter eiendom gjennom egne og samarbeidende selskaper i Norge og Sverige. Vår eiendomsportefølje omfatter kontorer, behandlingslokaler, forretnings- og restaurantlokaler i tillegg til produksjons- og lagerlokaler. Vi utvikler og forvalter 35 000 kvm næringsbygg og 500 000 kvm tomt og følger opp 100 unike leietakere. 

Vi arbeider ut ifra vår visjon-  Gleden er å være til nytte! hvor verdiene våre ærlighet, lojalitet og entusiasme står sentralt. 
Kynningsrud Eiendom er en del av Kynningsrudgruppen, som består av divisjonene Kynningsrud Nordic Crane Norge og Sverige, Kynningsrud Eiendom, Kynningsrud Kommersiell, Kynningsrud Bosteder, Kynningsrud Bygg og Kynningsrud Capital.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine
  • Kjøreport
Se i Google Maps