Kynningsrud Eiendom
Gleden er å være til nytte!

Kynningsrud er initiativtaker til utforming av helt ny bydel

Halden Teknologi- og Kultursentrum-1

En helt ny bydel hvor teknologi møter kultur og nye boliger – i umiddelbar nærhet til byens kollektivknutepunkt. Sammen med med-initiativtaker Knut Johansen og Bane NOR Eiendom presenterte Harald Kynningsrud konseptet for en ny bydel i Halden.

– Området vi snakker om er kanskje det mest attraktive i Halden, og får vi til dette kan det være noe av det viktigste som har skjedd i byen. Det er tidenes mulighet, sier Harald Kynningsrud og Knut Johansen.

Da planene ble presentert var noen aktuelle representanter fra både næringsliv og kultur samt politikerne og byens administrasjon positive til planene.

– Halden trenger utvikling, og Halden trenger driftige personer som brenner for utviklingen av byen, slik Harald Kynningsrud og Knut Johansen gjør, sa ordfører Anne Kari Holm entusiastisk.

– Samhandlingen mellom kultur og teknologi er ganske ny, men veldig spennende. Det er en rekke synergier i disse planene som kan føre til et bra resultat. Vi snakker om et sluttresultat som kan ha 1000 arbeidsplasser og studenter, sier de.

Nå er det bare å krysse fingrene og håpe at ballen raskt kan begynne å rulle.

Les mer om detaljene i Halden Arbeiderblad (+sak)

Se presentasjonen av prosjektet her.


Kynningsrud Eiendom er en del av Kynningsrudgruppen. Kynningsrud Eiendom eier, forvalter og utvikler næringseiendommer for privat og offentlig sektor i Norge og Sverige.

Se Kynningsrudgruppens hjemmeside

Hovedkontor Norge

Abonner på våre nyheter

Få siste nyheter og oppdateringer. 

Kynningsrud Eiendom AS ©  All rights reserved Copyrights 2024.

Følg oss: