Kynningsrud Eiendom
Gleden er å være til nytte!

Ønsker JTC Auto velkommen i nye lokaler

Ønsker JTC Auto velkommen i nye lokaler

I høst har bilforretningen JTC Auto flyttet fra Risum i Halden til lokaler i Knivsøveien 8 på Sørlifeltet, og er allerede i full drift. – Vi har hatt en veldig god start her i nye lokaler, forteller familien som driver forretningen.

JTC Auto er altså en familiebedrift, hvor navnet JTC er dannet av forbokstavene til eierne av bilforretningen, far Jan og sønnene Thomas og Christian Karlsen.

Til sammen har de god og lang erfaring innenfor kjøp og salg av bruktbiler, og kan fortelle om en kjempegod start i nye lokaler,

– I år bestemte vi oss for å satse enda mer på virksomheten, og et viktig kriterium var helt nye butikklokaler med god eksponering, forteller fornøyde leietakere.

Da et av Kynningsrud Eiendoms lokaler på Sørliefeltet ble ledig i sommer, var de raske med å ta kontakt.

– Under befaringen forsto vi at lokalet passer virksomheten til JTC Auto perfekt. Kort tid etter var JTC Auto på plass i nye lokaler og åpnet butikken etter kort tids flytting, forteller Hilde Kynningsrud i Kynningsrud Eiendom.

– Salget av biler har gått over alle forventinger! Vi er fornøyde med valget vi tok og trives i nye lokaler med gode fasiliteter, sier daglig leder Thomas André Nordlie Karlsen.

Kynningsrud Eiendom er en del av Kynningsrudgruppen. Kynningsrud Eiendom eier, forvalter og utvikler næringseiendommer for privat og offentlig sektor i Norge og Sverige.

Se Kynningsrudgruppens hjemmeside

Hovedkontor Norge

Abonner på våre nyheter

Få siste nyheter og oppdateringer. 

Kynningsrud Eiendom AS ©  All rights reserved Copyrights 2024.

Følg oss: