Kynningsrud Eiendom
Gleden er å være til nytte!

Utvikler logistikkpark i Jönköping i JV

Illustrasjon av logistikkbygg i logistikkparken i Jønkøping.

Kynningsrud og Järngriden kjøper utviklingseiendom fra Sveaskog i Torsvik-området, strategisk plassert langs E4 i Jönköping. Eiendommen Hyltena 1:104 skal utvikles av Kynningsrud Fastighet og Järngrinden Logistikbyggnader i et JV-samarbeid.

Eiendommen dekker et omfattende landareal på ca. 330 000 kvadratmeter og har et planlagt byggeareal på inntil 200.000 kvadratmeter.

God beliggenhet i direkte tilknytning til E4

Eiendommens ideelle beliggenhet langs E4 i en av Sveriges mest trafikkerte transportårer og direkte nærhet til av- ​​og påkjøringer, gir enkel tilgang til både nasjonale og internasjonale markeder.

Optimalt for logistikkbedrifter

Torsvik kan derfor anses som den optimale destinasjonen for logistikkbedrifter med en fleksibel og pålitelig distribusjonskjede.

For investorer og selskaper som søker en strategisk base for sin logistikkvirksomhet, gir beliggenheten ikke bare en mulighet for ekspansjon, men også tilknytning til et dynamisk industrimiljø som kan drive vekst i regionen. For tiden er området under detaljplanlegging, og fastsettelse av tidspunkt for byggestart er derfor foreløpig ikke klar.

bilde av en smilende mann med mørkt hår, hvit skjorte og blå jakke

Kynningsrud Eiendom er en del av Kynningsrudgruppen. Kynningsrud Eiendom eier, forvalter og utvikler næringseiendommer for privat og offentlig sektor i Norge og Sverige.

Se Kynningsrudgruppens hjemmeside

Hovedkontor Norge

Abonner på våre nyheter

Få siste nyheter og oppdateringer. 

Kynningsrud Eiendom AS ©  All rights reserved Copyrights 2024.

Følg oss: