Storgata 2a, 1767 Halden

Kontorlokaler med høy standard i Halden sentrum til leie

På sydsiden, rett ved gjestebrygga, i Halden sentrum har Kynningsrud Eiendom utviklet Halden Brygge, et moderne kontor- og forretningsbygg med høy standard på 5.300 kvm. Bygget har byens beste beliggenhet med utsikt mot Fredriksten festning, Torget og gjestebrygga. Hotell, restauranter, cafeer, forretninger, kollektivtransport og gode parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet. I Halden Brygge tilbyr vi kontorlokaler som vi kan skredersy din virksomhet og effektive lokaler i kontorfellesskap. Vi kan også tilby leie av parkeringsplass innvendig i garasjeanlegg eller utvendig.

 

 

Et moderne bygg med attraktiv beliggenhet

Bygget har populære restauranter på bakkeplan, kontorvirksomheter og skoletannlegen i byen.

Virksomheter i bygget er Bryggerhuset Syd (café, restaurant, bar og konsertsted), Trattoria da Ernesto (Italiensk familie restaurant), Halden Arbeiderblad, Nordea Bank, Privatmegleren, Halden Tannklinkk, Norsk Nukleær Dekommisjonering (NND), Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen, Touch Technology, Eventyrlige/Allsang på Grensen, Øst Regnskap og Rådgiving, Halden Topphåndball og Kynningsrud.

Vi har lokaler vi kan skreddersy for din virksomhet.

Vi har også ledige kontorlokaler i kontorfellesskap. Vi tilbyr cellekontorer fra 12 til 17 kvm. I felleskap med andre virksomheter benyttes spise-/møterom med AV-utstyr, garderobe med WC etc. Fellesarealene er møblerte. Vi som utleier sørger for renhold, og vedlikehold av fellesarealene. Trådløst internett er tilgjengelig. I felleskap med andre kan man ta del i et utviklende og dynamisk miljø.

Virksomheter i kontorfellesskap:
Vi har også lokaler som kan tilpasses din type virksomhet.

Andre

Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral og attraktiv beliggenhet i Halden sentrum på sydsiden.

Halden er en attraktiv og næringsvennlig by, med beliggenhet midt mellom Oslo og Gøteborg. Halden kommune er Østfolds største kommune i utstrekning, og har ca. 30.000 innbyggere. Umiddelbar nærhet til E6 og jernbane gjør Halden til et naturlig sted for mange typer virksomheter hvor god infrastruktur og logistikk er viktig. Byen har et rikt IT-miljø. Halden sentrum er idyllisk og kompakt, som gir gode muligheter for eksponering.

Standard

Halden Brygge har meget god standard og er moderne. Bygget etter TEK 10, og har universell utforming, balansert ventilasjonsanlegg, grønn energi gjennom varmepumpe og elkjele, solskjerming, heis og fibernettverk.  

 

Ta gjerne kontakt!

Kynningsrud Eiendom investerer og utvikler eiendomsprosjekter for næringslivet gjennom egne og samarbeidende selskaper i Norge og Sverige. Vår eiendomsportefølje omfatter kontorer, behandlingslokaler, forretnings- og restaurantlokaler i tillegg til
produksjons- og lagerlokaler.
Vi utvikler og forvalter 82 000 kvm næringsbygg og 870 000 kvm tomt og følger opp 105 unike leietakere. Sammen med Fredriksten Utvikling og Svinesund Transportsenter har vi 10 000 kvm bygg og 165 000 kvm tomt.

Vi arbeider ut ifra vår visjon-  Gleden er å være til nytte! Kynningsrud Eiendom er et av fire satsningsområder i Kynningsrudgruppen. Kynningsrudgruppen består av divisjonene Nordic Crane Kynningsrud, Kynningsrud Prefab, Kynningsrud Eiendom
og Kynningsrud Fundamentering.

 

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kjøreport
Se i Google Maps