Knivsøveien 4-16, 1787 Halden

Attraktive lokaler med god eksponering til leie

Ved innfarten til Halden eier Kynningsrud Eiendom tre forretningsbygg. Vi har utviklet både lokaler og uteområder de siste årene, slik at området fremstår som attraktivt.

Forretningsbyggene er lokalisert nær E6 og ligger inntil hovedfartsåren til Halden. Beliggenheten gir en ypperlig mulighet til eksponering. I Knivsøveien 4  og - 16 har Kynningsrud Eiendom AS ledige kontorlokaler til leie.

Effektive lokaler i hyggelige miljøer

KONTORFELLESSKAP I KNIVSØVEIEN 4 OG KNIVSØVEIEN 16
Å leie lokaler i kontorfellesskap gir en rekke fordeler. Vi tilbyr kontorer fra ca. 12 kvm med god standard. Arealene er effektive da man i fellesskap med andre virksomheter deler fojaé, spiserom med kjøkken og møterom med AV-utstyr og garderobe med WC etc. Fellesarealene er møblerte, og vi som utleier sørger for renhold av lokalene og vedlikehold av teknisk anlegg og fellesarealer. Vi tilbyr også vaktmestertjenester.

Virksomheter i kontorfellesskap: Lyn Elektro, AF Gruppen, Tema Regnskap, Grenserittet, Halden Skiklubb, Solhøy Revisjon, Arstec, GK Inneklima, Traasdahl, Ragn Sells, Pitney Bowes.

Beliggenhet

Lokalene er lokalisert nær E6 og ligger inntil hovedfartsåren til Halden.

Halden er en attraktiv og næringsvennlig by, med beliggenhet midt mellom Oslo og Gøteborg. Halden kommune er Østfolds største kommune i utstrekning, og har ca. 30.000 innbyggere. Umiddelbar nærhet til E6 og jernbane gjør Halden til et naturlig sted for mange typer virksomheter hvor god infrastruktur og logistikk er viktig. Byen har et rikt IT-miljø.

Standard

Lokalene har høy standard og er moderne.  Lokalene har balansert ventilasjonsanlegg, solskjerming og fibernettverk. 

 

Ta gjerne kontakt!

Kynningsrud Eiendom investerer og utvikler eiendomsprosjekter for næringslivet gjennom egne og samarbeidende selskaper i Norge og Sverige. Vår eiendomsportefølje omfatter kontorer, behandlingslokaler, forretnings- og restaurantlokaler i tillegg til produksjons- og lagerlokaler. Vi utvikler og forvalter ca. 82 000 kvm næringsbygg og 870 000 kvm tomt og følger opp 105 unike leietakere. 

Vi arbeider ut ifra vår visjon-  Gleden er å være til nytte! Kynningsrud Eiendom er et av fem satsningsområder i Kynningsrudgruppen. Kynningsrudgruppen består av divisjonene Kynningsrud Nordic Crane, Kynningsrud Prefab, Kynningsrud Eiendom, Kynningsrud Bygg og Kynningsrud Fundamentering.

 

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kjøreport
Se i Google Maps