Svinsundparken 9, 1788 Halden

Planlagt prosjektert lagerbygg til leie eller salg

PLANLAGT PROSJEKTERT LAGERBYGG TIL LEIE ELLER SALG

Fredriksten utvikling har kun en tomt igjen på. ca 5.100 kvm for utvikling. På denne tomten er det flere muligheter! Tomten er regulert til kombinert formål: Blandet; forretning/kontor/industri/overnatting. Vi presenterer her et mulig lager - kontorbygg for leie eller salg. Se illustrasjon i bildekarusellen. Ta gjerne kontakt ved interesse og for ytterligere informasjon. Vi skreddersyr gjerne løsning for din virksomhet.

Svinesundparken er er et populært handels- og logistikkområde på ca. 250.000 kvm. Området har en attraktiv beliggenhet inntil E6 rett ved Svinesund og innkjøringen til Halden.

ETABLERTE AKTØRER PÅ SVINESUNDPARKEN
Over 230.000 kvm er ferdigutbygget og tatt i bruk av aktører som Shell, Plantasjen, Jysk, Møblia, Rema 1000, Apotek 1, Sparkjøp, Svinesund motell og Kro. Transport- og logistikksenteret Svinesund Transportsenter finner du også her, med  Postnord, Logent, Stena Line, Color Line, Helge R. Olsen, Andersen og Mørck, Terminalservice, Bodahl-Johansen, Viking Halden redning og bilhjelp, Storbilvasken Hamar, ESSO Deli De Luca. I 2018 ferdigstilte Statens Vegvesen døgnhvileplass for vogntog og McDonalds åpnet ny restaurant. Peterson Packaging AS har bygd ny fabrikk på Svinesundparken som ble ferdigstilt i 2019.
 
FREDRIKSTEN UTVIKLING
Svinesundparken er utviklet av Fredriksten utvikling AS, som er et Halden-basert selskap som primært driver med utvikling og salg av næringseiendom. Firmaet ble etablert i 1999 og eies i dag av Asak Eiendom AS, Per Puck Eiendom AS og Kynningsrud Eiendom AS. Gjennom våre eiere har vi en unik kompetanse som entreprenører innen bygg og anlegg, samt utvikling av næringseiendom.
 
KYNNINGSRUD
Kynningsrud Eiendom investerer og utvikler eiendomsprosjekter for næringslivet gjennom egne og samarbeidende selskaper i Norge og Sverige. Vår eiendomsportefølje omfatter kontorer, behandlingslokaler, forretnings- og restaurantlokaler i tillegg til produksjons- og lagerlokaler. Vi utvikler og forvalter 82 000 kvm næringsbygg og 870 000 kvm tomt og følger opp 105 unike leietakere. Vi arbeider ut ifra vår visjon - Gleden er å være til nytte! Kynningsrud Eiendom er et av fem satsningsområder i Kynningsrudgruppen. Kynningsrudgruppen består av divisjonene Kynningsrud Nordic Crane, Kynningsrud Prefab, Kynningsrud Eiendom, Kynningsrud Bygg og Kynningsrud Fundamentering.

Se i Google Maps