Storgata 2a, 1767 Halden

Lokaler på bakkeplan med Haldens beste beliggenhet

BYENS BESTE BELIGGENHET

Vi har et ledige lokale til leie i hjertet av Haldens sentrum. Lokalet er på bakkeplan med en flott beliggenhet på sydsiden, med Torvet, Gjestebrygga, Brygga Kultursal og Thon Hotell som nærmeste nabo.

Lokalene er i dag restaurantlokaler som kan tilpasses. Vi ønsker at det skal være publikumsrelatert virksomhet i disse lokalene, og kan også passe fint med handel/butikk og helse/velvære.
 
Bygget er et moderne næringsbygg av høy standard som er universielt utformet, og er på ca. 6.500 kvm. Øvrige lokaler i bygget er fullt utleid.

Eiendommen har en sentral og attraktiv beliggenhet på Torget, rett ved Gjestebrygga og togstasjonen og bussterminalen. 

Hotell, restauranter, cafeer, forretninger, kollektivtransport og gode parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet. 

I Halden Brygge tilbyr vi lokaler som kan tilpasses din virksomhet. De ledige lokalene er i dag et restaurantlokale som kan seksjoneres og tilpasses.

Vi ønsker publikumsrelatert virksomhet i disse lokalene som er på hjørne av bygget med store vindusflater for utsikt og som har uteservering.  


Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral og attraktiv beliggenhet på sydsiden i Halden sentrum, på Torvet og med utsikt til vannet på Gjestebrygga. 

Halden er en attraktiv og næringsvennlig by, med beliggenhet midt mellom Oslo og Gøteborg. Halden kommune er Østfolds største kommune i utstrekning, og har ca. 30.000 innbyggere. Umiddelbar nærhet til E6 og jernbane gjør Halden til et naturlig sted for mange typer virksomheter hvor god infrastruktur og logistikk er viktig. Byen har et rikt IT-miljø. Halden sentrum er idyllisk og kompakt, som gir gode muligheter for eksponering.

Standard

Eiendommen ble ferdigstilt i 2014 og har meget høy standard. Bygget er universellt utformet, har balansert ventilasjonsanlegg, "grønn energi" gjennom varmepumpe og elkjele, utvendig solskjerming, heis og fibernettverk. 

 

Ved interesse, ta gjerne kontakt!

Kynningsrud Eiendom investerer og utvikler eiendomsprosjekter for næringslivet gjennom egne og samarbeidende selskaper i Norge og Sverige. Vår eiendomsportefølje omfatter kontorer, behandlingslokaler, forretnings- og restaurantlokaler i tillegg til produksjons- og lagerlokaler. Vi utvikler og forvalter ca. 80 000 kvm næringsbygg og 800 000 kvm tomt og følger opp 110 unike leietakere. 

Vi arbeider ut ifra vår visjon-  Gleden er å være til nytte! Med verdiene ærlighet, lojalitet og entusiasme. 
Kynningsrud Eiendom er en del av Kynningsrudgruppen, som består av divisjonene Kynningsrud 
Nordic Crane, Kynningsrud Eiendom, Kynningsrud Fastighet, Kynningsrud Bygg, Kynningsrud Bostäder og Kynningsrud Capital.

 

 

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
Se i Google Maps