Knivsøveien 8, 1787 Halden

Moderne kontorlokaler med god eksponering til leie

Moderne kontorlokaler med ypperlig eksponering ledig fra april 2022.

Ledige kontorlokaler til eksklusivt bruk utgjør ca. 31 kvm. Fellesarealene utgjør ca. 115 kvm.
Å leie lokaler i kontorfellesskap gir en rekke fordeler. Lokalene er effektive da man i fellesskap med andre virksomheter deler fojae, spiserom med kjøkken og møterom med AV-utstyr etc. Fellesarealene er møblerte, og vi som utleier sørger for renhold av lokalene og vedlikehold av teknisk anlegg og fellesarealer. 

Kontorlokalene vender ut mot fylkesvei 21 hovedinnfartsåren til Halden, og her kan du sette opp eget virksomhetskilt på fasaden.

I Knivsøveien eier og forvalter Kynningsrud Eiendom tre næringsbygg på ca 22.000 kvm tomt. Vi har utviklet både lokaler og uteområder de siste årene, slik at området fremstår som attraktivt.

Beliggenhet

Våre bygg på Sørliefeltet er lokalisert nær E6 og ligger inntil hovedfartsåren til Halden.

Halden er en attraktiv og næringsvennlig by, med beliggenhet midt mellom Oslo og Gøteborg. Halden kommune er Østfolds største kommune i utstrekning, og har ca. 30.000 innbyggere. Umiddelbar nærhet til E6 og jernbane gjør Halden til et naturlig sted for mange typer virksomheter hvor god infrastruktur og logistikk er viktig. Byen har et rikt IT-miljø.

Standard

Lokalene er moderne og har god standard. Lokalene har balansert ventilasjonsanlegg, solskjerming og fibernettverk. 

 

Ta gjerne kontakt!

Kynningsrud Eiendom eier, forvalter og utvikler eiendom for næringslivet gjennom egne og samarbeidende selskaper i Norge og Sverige. Vår eiendomsportefølje omfatter kontorer, behandlingslokaler, forretnings- og restaurantlokaler i tillegg til produksjons- og lagerlokaler. Vi utvikler og forvalter ca. 60 000 kvm næringsbygg og 800 000 kvm tomt og følger opp 100 unike leietakere. 

Interessert, ta gjerne kontakt!

Vi arbeider ut ifra vår visjon-  Gleden er å være til nytte! Med verdiene ærlighet, lojalitet og entusiasme. Kynningsrud Eiendom er en del av Kynningsrudgruppen, som består av divisjonene Kynningsrud Nordic Crane, Kynningsrud Eiendom, Kynningsrud Kommersiell, Kynningsrud Bygg, Kynningsrud Bostäder og Kynningsrud Capital. 

 

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
Se i Google Maps