Knivsøveien 4-16, 1787 Halden

Attraktive lokaler med god eksponering til leie

Ved innfarten til Halden eier Kynningsrud Eiendom tre næringsbygg. Vi har utviklet både lokaler og uteområder de siste årene, slik at området fremstår som attraktivt.

Forretningsbyggene er lokalisert nær E6 og ligger inntil hovedfartsåren til Halden. Beliggenheten gir en ypperlig mulighet til eksponering. I Knivsøveien 4  og - 16 har vi ledige lokaler til leie.

Effektive og moderne lokaler i hyggelig miljø!

KONTORFELLESSKAP I KNIVSØVEIEN 4 OG KNIVSØVEIEN 16
Å leie lokaler i kontorfellesskap gir en rekke fordeler. Vi tilbyr kontorer fra ca. 12 kvm med høy standard. Lokalene er effektive da man i fellesskap med andre virksomheter deler fojae, spiserom med kjøkken og møterom med AV-utstyr etc. Fellesarealene er møblerte, og vi som utleier sørger for renhold av lokalene og vedlikehold av teknisk anlegg og fellesarealer. Fibernett tilgjengelig og vi tilbyr vaktmestertjenester.

Virksomheter i kontorfellesskap: Lyn Elektro, AF Gruppen, Tema Regnskap, Grenserittet, Halden Skiklubb, Arstec, GK Inneklima, Ragn Sells, Pitney Bowes.

Beliggenhet

Byggene er lokalisert nær E6 og ligger inntil hovedfartsåren til Halden.

Halden er en attraktiv og næringsvennlig by, med beliggenhet midt mellom Oslo og Gøteborg. Halden kommune er Østfolds største kommune i utstrekning, og har ca. 30.000 innbyggere. Umiddelbar nærhet til E6 og jernbane gjør Halden til et naturlig sted for mange typer virksomheter hvor god infrastruktur og logistikk er viktig. Byen har et rikt IT-miljø.

Standard

Lokalene har høy teknisk standard, fremstår som nye og moderne.  Lokalene har balansert ventilasjonsanlegg, solskjerming og fibernettverk. 

 

Ta gjerne kontakt!

Kynningsrud Eiendom investerer og utvikler eiendomsprosjekter for næringslivet gjennom egne og samarbeidende selskaper i Norge og Sverige. Vår eiendomsportefølje omfatter kontorer, behandlingslokaler, forretnings- og restaurantlokaler i tillegg til produksjons- og lagerlokaler. Vi utvikler og forvalter ca. 80 000 kvm næringsbygg og 800 000 kvm tomt og følger opp 110 unike leietakere. 

Ta gjerne kontakt!

Kynningsrud Eiendom investerer og utvikler eiendomsprosjekter for næringslivet gjennom egne og samarbeidende selskaper i Norge og Sverige. Vår eiendomsportefølje omfatter kontorer, behandlingslokaler, forretnings- og restaurantlokaler i tillegg til produksjons- og lagerlokaler. Vi utvikler og forvalter ca. 80 000 kvm næringsbygg og 800 000 kvm tomt og følger opp 110 unike leietakere. 

Vi arbeider ut ifra vår visjon-  Gleden er å være til nytte! Med verdiene ærlighet, lojalitet og entusiasme. 
Kynningsrud Eiendom er en del av Kynningsrudgruppen, som består av divisjonene Kynningsrud 
Nordic Crane, Kynningsrud Eiendom, Kynningsrud Fastighet, Kynningsrud Bygg, Kynningsrud Capital og Kynningsrud Fundamentering.

 

 

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kjøreport
Se i Google Maps