Vallehellene 3-5, 1664 Rolvsøy

Verksted -, kontor og utearealer til leie sentralt mellom Fredrikstad og Sarpsborg

Ledige arealer til leie i 2022

Vallehellene 3-5
Verksted med lagerbygg: ca 1.700 kvm
Utearealer: ca. 3.200 kvm
Kontorlokaler med kontorer, garderobe og felles møterom og kantine: ca 240 kvm

Vallehellene 7
Kontorlokaler med felles møterom og kantine: ca 580 kvm  

Kynningsrud eier og forvalter Vallehellene 2, - 3-5 og - 7. Eiendommene er på ca. 22.500 kvm med to kombinasjonsbygg med kontor, verksted, lager, vaskehall og opparbeidet utearealer.  

Beliggenhet

Eiendommen ligger mellom Fredrikstad og Sarpsborg på Valle Industriområde hvor det er stor forretnings- og næringsdrift. Det er bra kommunikasjonsforhold til omliggende distrikt med bl.a. Østfoldhallene i Dikeveien og til de øvrige Østfoldbyene, Akershus og Oslo.

Standard

Verkstedhallen er av god standard og har to stykk traverskraner av 5 tonn og tre stykk halvbukk kraner/portalkran av 2 tonn, elektriske leddheisporter, ventilasjon, smøregrav, gassanlegg, avsug, oljeutskiller, "verktøy" rom og messanin med lagermuligheter, med tilhørende utearealer og lagerbygg, kaldt og varmt.

Tilknyttet verkstedhallene er det garderobe med dusjfasiliteter, nye og moderne kontorer, felles møterom og felles driftet kantine. 

Kontorlokalene har god standard, er nye og moderne med møterom, eget kjøkken og deler fellesarealer som møterom og kantine med andre virksomheter i bygget. Bygget har nøkkelkortsystem.

 

Ta gjerne kontakt!

Kynningsrud Eiendom eier, utvikler og forvalter eiendom gjennom egne og samarbeidende selskaper i Norge og Sverige. Vår eiendomsportefølje omfatter kontorer, behandlingslokaler, forretnings- og restaurantlokaler i tillegg til produksjons- og lagerlokaler. Vi utvikler og forvalter 80 000 kvm næringsbygg og 800 000 kvm tomt og følger opp 105 unike leietakere. 

Vi arbeider ut ifra vår visjon-  Gleden er å være til nytte! Med verdiene; ærlighet, lojalitet og entusiasme. 
Kynningsrud Eiendom er en del av Kynningsrudgruppen, som består av divisjonene Kynningsrud Nordic Crane Norge og Sverige, Kynningsrud Eiendom, Kynningsrud Kommersiell, Kynningsrud Bosteder, Kynningsrud Bygg og Kynningsrud Capital.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine
  • Kjøreport
Se i Google Maps