Knivsøveien 8, 1787 Halden

Næringseiendom med god eksponering til leie

Lokale med mulighet til utvidelse og fasadeoppgradering. 

Eiendommen har god eksponering, er lokalisert nær E6 og vender ut mot fylkesvei 21, som er hovedinnfartsåren til Halden. 

Vi har mulighet til å tilpasse lokalene med utvidelse, til for eksempel til butikk. Se bilder. Vi kan også tilpasse til annen type virksomhet; kontor og produksjon/industri.

Lokale har høy leddheisport, traverskran 5T, ventilasjon, oljeutskiller og mulighet til å koble til kompressor tilgjengelig i eget rom. Vi tilpasser gjerne med utvidelse og oppgraderer fasaden.


Beliggenhet

I Knivsøveien eier og forvalter Kynningsrud Eiendom tre næringsbygg på tilsammen ca. 22.000 kvm tomt. 

Halden er en attraktiv og næringsvennlig by, med beliggenhet midt mellom Oslo og Gøteborg. Halden kommune er Østfolds største kommune i utstrekning, og har ca. 30.000 innbyggere. Umiddelbar nærhet til E6 og jernbane gjør Halden til et naturlig sted for mange typer virksomheter hvor god infrastruktur og logistikk er viktig. Byen har et rikt IT-miljø.

Ved interesse, ta kontakt!

Kynningsrud Eiendom eier, forvalter og utvikler næringseiendom gjennom egne og samarbeidende selskaper i Norge og Sverige. Vår eiendomsportefølje omfatter kontorer, behandlingslokaler, forretnings- og restaurantlokaler i tillegg til produksjons- og lagerlokaler. 

Vi arbeider ut ifra vår visjon-  Gleden er å være til nytte! Med verdiene ærlighet, lojalitet og entusiasme. Kynningsrud Eiendom er en del av Kynningsrudgruppen, som består av divisjonene Nordic Crane Kynningsrud Norge, Sverige og Danmark, Kynningsrud Eiendom Norge, Kynningsrud Kommersiell Sverige, Kynningsrud Bygg Sverige, Kynningsrud Bostäder Sverige og Kynningsrud Capital. 

Standard

 

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Kjøreport
Se i Google Maps