Nygaardsgata 47, 49 og 51, 1607 Fredrikstad

Attraktive lokaler i gågata i Fredrikstad ledig til leie!

NÅ KAN DU SIKRE DEG LOKALER MED DEN BESTE BELIGGENHETEN I FREDRIKSTAD!

Vi har ca. 3.000 kvm næringslokaler og et butikklokale ledig til leie i gågata i sentrum av Fredrikstad.

De ledige lokalene er på bakkeplan over tre etasjer og kan seksjoneres. Det er ledige lokaler i 2. -,3. -, og 4. etasje og her er allerede Colosseum Tannlege, Fredrikstad Legesenter og Berg Sparebank.

Lokalene passer utmerket til butikk, helse - og kontorvirksomheter.

Vi skreddersyr lokaler og tilpasser gjerne for din virksomhet!

Vi får et ledige butikklokale (Traktøren) på bakkeplan fra 1. mars 2023. Dette lokalet har en meget god beliggenheten, på hjørne der O.P Pettersens gate og Bryggeriveien krysses, på Hans Nielsen Hauges plass, rett ovenfor Kaffebrenneriet og et steinkast fra Stortorvet. Ved siden av Normal og klesforretningen Nina. Butikklokale utgjør ca. 150 kvm og lager i ca. 80 kvm.

På bakkeplan ellers finner du blant annet Normal, Norli bokhandel, Eplehuset, Liers Husflid, Nina klesforretning og Juvel Gullsmedforretning.

Beliggenhet

Eiendommen med navnet Brage Framgården ligger midt i sentum, langs gågata i hjertet av Fredrikstad sentrum. Kort avstand til alle byens fasiliteter og offentlig kommunikasjon. 

Gågata og område rundt har et yrende folkeliv med populære butikker, cafeer og restauranter. Nygaardsplassen og Stortorvet i umiddelbar nærhet, rett ved bryggepromenaden og bybrua over til Værste-område.

Fredrikstad er en av kommunene i Norge som vokser raskest og er Norges tiende største kommune med ca. 84. 000 innbyggere.

Fredrikstad sentrum har gjennomgått en betydelig transformasjon i senere år, noe som har økt attraktiviteten, og besøkstallene i indre sentrum. Veksten er drevet av sentralisering og den pågående utviklingen av Fredrikstad sentrum, samt innflyttere fra andre områder i Østfold-regionen. 

De neste årene vil det bo og jobbe flere mennesker i Fredrikstad sentrum enn noen gang.

Ved interresse, ta kontakt!

Kynningsrud Eiendom eier, forvalter og utvikler næringseiendom gjennom egne og samarbeidende selskaper i Norge og Sverige. Vår eiendomsportefølje omfatter kontorer, behandlinglokaler, forretnings- og restaurantlokaler i tillegg til produksjons- og lagerlokaler. 
 

Vi arbeider ut ifra vår visjon "Gleden er å være til nytte!". Ærlighet, lojalitet og entusiasme er våre verdier. 

Kynningsrud Eiendom er en del av Kynningsrudgruppen, som består av divisjonene Nordic Crane Kynningsrud Norge, - Sverige og - Danmark, Kynningsrud Eiendom Norge, Kynningsrud Kommersiell Sverige, Kynningsrud Bygg Sverige og Kynningsrud Bostäder Sverige.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Heis
Se i Google Maps