Nygaardsgata 47, 49 og 51, 1607 Fredrikstad

Attraktive lokaler i gågata i Fredrikstad ledig til leie!

VI TILBYR FLOTTE NÆRINGSLOKALER MIDT I SENTRUM I FREDRIKSTAD

Vi har ca. 3.000 kvm næringslokaler, for store og små virksomheter, ledig til leie i gågata i Fredrikstad. De ledige lokalene er over tre etasjer, og kan seksjoneres og tilpasses til din virksomhet. 

Se de ledige lokalene illustret i skisse i bildekarusellen.  

Det er butikklokaler på bakkeplan, og ellers i bygget finner du Colosseum Tannlege, Fredrikstad Legesenter og Berg Sparebank. De ledige lokalene passer utmerket til både kontor - og helsevirksomheter.

Ta gjerne kontakt ved interesse og for ytterligere informasjon.

Beliggenhet

Eiendommen med navnet Brage Framgården på folkemunne, ligger midt i sentum, langs gågata i hjertet av Fredrikstad sentrum. Kort avstand til alle byens fasiliteter og offentlig kommunikasjon. 

Gågata og område rundt har et yrende folkeliv med populære butikker, cafeer og restauranter. Nygaardsplassen og Stortorvet i umiddelbar nærhet, rett ved bryggepromenaden og bybrua over til Værste-område.

Fredrikstad er en av kommunene i Norge som vokser raskest og er Norges tiende største kommune med ca. 84. 000 innbyggere.

Fredrikstad sentrum har gjennomgått en betydelig transformasjon i senere år, noe som har økt attraktiviteten, og besøkstallene i indre sentrum. Veksten er drevet av sentralisering og den pågående utviklingen av Fredrikstad sentrum, samt innflyttere fra andre områder i Østfold-regionen. 

De neste årene vil det bo og jobbe flere mennesker i Fredrikstad sentrum enn noen gang.

Ved interresse, ta gjerne kontakt.

Kynningsrud Eiendom eier, forvalter og utvikler næringseiendom gjennom egne og samarbeidende selskaper i Norge og Sverige. Vår eiendomsportefølje omfatter kontorer, behandlinglokaler, forretnings- og restaurantlokaler i tillegg til produksjons- og lagerlokaler. 
 

Vi arbeider ut ifra vår visjon "Gleden er å være til nytte!". Ærlighet, lojalitet og entusiasme er våre verdier. 

Kynningsrud Eiendom er en del av Kynningsrudgruppen, som består av divisjonene Nordic Crane Kynningsrud Norge, - Sverige og - Danmark, Kynningsrud Eiendom Norge, Kynningsrud Kommersiell Sverige, Kynningsrud Bygg Sverige og Kynningsrud Bostäder Sverige.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Heis
Se i Google Maps