Nygaardsgata 47, 49 og 51, 1607 Fredrikstad

Attraktive lokaler i gågata i Fredrikstad ledig til leie!

VI TILBYR FLOTTE NÆRINGSLOKALER MIDT I SENTRUM I FREDRIKSTAD

Vi har ca. 3.000 kvm næringslokaler, for store og små virksomheter, ledig til leie i gågata i Fredrikstad. De ledige lokalene er over tre etasjer, og kan seksjoneres og tilpasses til din virksomhet. 

Se de ledige lokalene illustret i skisse i bildekarusellen.  

Det er butikklokaler på bakkeplan, og ellers i bygget finner du Colosseum Tannlege, Fredrikstad Legesenter og Berg Sparebank. De ledige lokalene passer utmerket til både kontor - og helsevirksomheter.

Vi har også ett ledig butikklokale ledig til utleie, se egen finn.no annonse. 

Ta gjerne kontakt ved interesse og for ytterligere informasjon.

Beliggenhet

Eiendommen med navnet Brage Framgården på folkemunne, ligger midt i sentum, langs gågata i hjertet av Fredrikstad sentrum. Kort avstand til alle byens fasiliteter og offentlig kommunikasjon. 

Gågata og område rundt har et yrende folkeliv med populære butikker, cafeer og restauranter. Nygaardsplassen og Stortorvet i umiddelbar nærhet, rett ved bryggepromenaden og bybrua over til Værste-område.

Fredrikstad er en av kommunene i Norge som vokser raskest og er Norges tiende største kommune med ca. 84. 000 innbyggere.

Fredrikstad sentrum har gjennomgått en betydelig transformasjon i senere år, noe som har økt attraktiviteten, og besøkstallene i indre sentrum. Veksten er drevet av sentralisering og den pågående utviklingen av Fredrikstad sentrum, samt innflyttere fra andre områder i Østfold-regionen. 

De neste årene vil det bo og jobbe flere mennesker i Fredrikstad sentrum enn noen gang.

Ved interresse, ta gjerne kontakt.

Kynningsrud Eiendom eier, forvalter og utvikler næringseiendom gjennom egne og samarbeidende selskaper i Norge og Sverige. Vår eiendomsportefølje omfatter kontorer, behandlinglokaler, forretnings- og restaurantlokaler i tillegg til produksjons- og lagerlokaler. 
 

Vi arbeider ut ifra vår visjon "Gleden er å være til nytte!". Ærlighet, lojalitet og entusiasme er våre verdier. 

Kynningsrud Eiendom er en del av Kynningsrudgruppen, som består av divisjonene Nordic Crane Kynningsrud Norge, - Sverige og - Danmark, Kynningsrud Eiendom Norge, Kynningsrud Kommersiell Sverige, Kynningsrud Bygg Sverige og Kynningsrud Bostäder Sverige.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Heis
Se i Google Maps