Gneisveien 8, 2020 Skedsmokorset

Flotte kontorlokaler til leie på Berger Industriområde

På Berger Industriområde har Nordic Crane Kynningsrud flotte kontorlokaler ledig til leie. 

Ta del i et hyggelig miljø 
Kontorlokalene er moderne og er av høy standard. Lokalene har balansert ventilasjon, gode lysforhold, utvendig solskjerming ved solutsatte områder og fibernett. Her tilbyr vi kontorer i forskjellige størrelser fra ca. 12 kvm til ca. 40 kvm. I fellesskap med andre virksomheter deler man fasiliter som hyggelig fojae med bemannet resepsjon, nye møterom med moderne AV utstyr, spiserom, utstyrt treningsrom med garderobe og dusj etc. 
 

Eiendommen har en god eksponering ut mot E6. Det er gode bussforbindelser både nordover og sørover fra Berger.

På grunnplan har Nordic Crane Kynningsrud, avdeling Oslo sine kontorlokaler. 2. og 3. plan er blant annet Securitas, CTC Bilpartner, Trox Auranor, HIKVision, Attraktiv Forsikring med flere.

Ta gjerne kontakt for et hyggelig tilbud.


Om eiendommen

Eiendommen er på ca 19.400 kvm, hvorav ca. 14.000 kvm er utealer. Kontorbygget er på ca. 2.000 kvm som ble bygget i 2006 og delvis oppgratert i 2016 og i 2019. Eiendommen har også verksted- og lagerbygg med vaskehall.


Beliggenhet

Berger industriområde er et ettertraktede områdene for lager, logistikk og kombiformål. Eiendommen har en sentral beliggenhet med kort avstand til Oslo med ca. 15 min kjøretid og til Gardermoen ca. 20 minutter. Det er direkte avkjøring fra E6 til Berger industriområde både nordover og sørover.

 

Om Kynningsrud

Kynningsrud har siden 1946 vært forbundet med entreprenørvirksomhet av høy kvalitet, og omfatter i dag virksomheter innenfor forretningsområdene Kran, Eiendom, Bygg og Bosteder. Hver dag jobber vi med å løfte høyt, bygge solid og forvalte fornuftig over hele Norge og Sverige, hele tiden med visjonen Gleden er å være til nytte som viktigste drivkraft.

Kynningsrud Eiendom investerer og utvikler eiendomsprosjekter for næringslivet gjennom egne og samarbeidende selskaper i Norge og Sverige. Vår eiendomsportefølje omfatter kontorer, behandlingslokaler, forretnings- og restaurantlokaler i tillegg til produksjons- og lagerlokaler. Vi utvikler og forvalter ca. 50 000 kvm næringsbygg og ca. 800 000 kvm tomt og følger opp ca 90 unike leietakere. 

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Felles resepsjon
  • Garasje/P-plass
  • Heis
Se i Google Maps