Knivsøveien 8, 1787 Halden

Flotte kontorlokaler med lagermulighet til leie inntil hovedfartsåren til Halden, rett ved E6.

Vi har kontorlokaler av høy standard på 200 kvm med ypperlig eksponering ledig for leie.
Vi har også ledig lagerplass som kan leies ved leie av dette kontorlokalet.

Kontorlokalene har 7 kontorer med åpent kontorlanskap, møterom, t-kjøkken og garderobe med herre og dame WC. Kontorlokalet kan tilpasses til din virksomhet. 


Kontorlokalene har en meget god eksonering og vender ut mot fylkesvei 21 som er hovedinnfartsåren til Halden. Mulighet for ditt virksomhetskilt på fasaden.

I Knivsøveien eier og forvalter Kynningsrud Eiendom tre næringsbygg på ca 22.000 kvm tomt. Vi har utviklet både lokaler og uteområder de siste årene, slik at området fremstår som attraktivt.

Beliggenhet

Våre bygg på Sørliefeltet er lokalisert nær E6 og ligger inntil hovedfartsåren til Halden.

Halden er en attraktiv og næringsvennlig by, med beliggenhet midt mellom Oslo og Gøteborg. Halden kommune er Østfolds største kommune i utstrekning, og har ca. 30.000 innbyggere. Umiddelbar nærhet til E6 og jernbane gjør Halden til et naturlig sted for mange typer virksomheter hvor god infrastruktur og logistikk er viktig. Byen har et rikt IT-miljø.

Standard

Lokalene er lyse, moderne og har god standard. Lokalene har balansert ventilasjonsanlegg, solskjerming og fibernettverk tilgjengelig. 

Ta gjerne kontakt ved interesse.

Kynningsrud Eiendom eier, forvalter og utvikler næringseiendom gjennom egne og samarbeidende selskaper i Norge og Sverige. Vår eiendomsportefølje omfatter kontorer, behandlingslokaler, forretnings- og restaurantlokaler i tillegg til produksjons- og lagerlokaler.  

Vi arbeider ut ifra vår visjon-  Gleden er å være til nytte! Med verdiene ærlighet, lojalitet og entusiasme. Kynningsrud Eiendom er en del av Kynningsrudgruppen, som består av divisjonene Nordic Crane Kynningsrud Norge, Sverige og Danmark, Kynningsrud Eiendom Norge, Kynningsrud Kommersiell Sverige, Kynningsrud Bygg Sverige, Kynningsrud Bostäder Sverige og Kynningsrud Capital. 

 

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Kjøreport
Se i Google Maps