Kynningsrud på «Kunnskap i Sentrum»

Informasjon og vafler til alle i Halden torsdag 6. september
Kynningsrud på «Kunnskap i Sentrum»

Torsdag 6. september ble «Kunnskap i sentrum» arrangert i Halden, og representanter fra både Kynningsrud Prefab, Kynningsrud Nordic Crane og Kynningsrud AS var på plass for å vise seg fram for potensielt nye medarbeidere og gi dem nyttig informasjon om hva Kynningsrud kan tilby.

Vi i Kynningsrud informerte alle som var interessert i vår virksomhet om hvem vi er og hva vi har å tilby av arbeidsoppgaver, og hva som skal til for å lykkes som fremtidig medarbeider hos oss – uavhengig av om man ønsker å bli kranfører, elementmontør, konstruktør eller annet.

Viktig synlighet i markedet

– Vi ønsker å være synlige i markedet og tiltrekke oss interesserte og motiverte medarbeidere på et tidlig tidspunkt, sier konsernsjef Pål Kynningsrud, som ser arrangementet «Kunnskap i sentrum» som en positiv dag for byens befolkning, og en unik mulighet for å vise hvilke muligheter som finnes i egen by for framtidige arbeidstakere.
«Kunnskap i sentrum» arrangeres av Halden kommune i samarbeid med NAV, Halden videregående skole, Høgskolen i Østfold, Østfold Fylkeskommune og Ungt Entreprenørskap. Hensikten med dagen er å koble næringslivet med fremtidens arbeidstakere.

– Dette er en flott arena for Kynningsrud til å vise fram alt hva bedriften har å tilby, istemmer Heine Lien, som er HMS-leder i Divisjon Prefab, og holdt i trådene for Kynningsruds bidrag til arrangementet.

Kynningsrudgrønne vafler

Kirsti Finsal, Daniel Philipps, Helge Tangen, Ann-Christin Folmer og Igor Dzebric representerte oss denne dagen ved å informere, svare på spørsmål, dele ut effekter og steke vafler. Selv vaflene var som ble servert den ivrige ungdommen var grønne – i tråd med Kynningsruds profil.