Prefab ønsker ny prosjektleder velkommen

Prefab ønsker ny prosjektleder velkommen

Vår nye prosjektleder, Anders Henriksson, passer perfekt i teamet vårt. - Anders har veldig lang erfaring og bred kompetanse, som gjør teamet vårt enda sterkere, konstaterer markedssjef Carl-Johan Appelberg.

Kynningsrud Prefab hilser sin nye prosjektleder, Anders Henriksson, hjertelig velkommen, og ser fram til at han i løpet av våren skal forsterke prosjektteamet vårt.

Bygningsingenjør med bred kompetanse

Anders Henriksson er 47 år, og bygningsingenjør i bunnen. Han har utvidet sin kompetanse gjennom stililnger i selskaper som Mjöbäcksvillan och Skanska.

– Etter dette var jeg prosjektleder på Strängbetong, og gjennom de senere årene har jeg vært driftssjef på Wästbygg, forteller Anders.
– Jeg synes det er gøy å jobbe med produksjon, jeg liker å ha folk omkring mig og få mulighet til å hjelpåe mennesker til å vokse, forteller han.

Endelig prefabentreprenør igjen

Anders ser veldig fram til å bli en del av laget på sin nye arbeidsplass, og få være prefabentreprenør igjen. På sikt ser han Kynningsrud Prefab som en av de ledende prefabentreprenørene i Norden.

– Gjennom mine tidligere arbeidsplasser har jeg hatt kontakt med Kynningsrud, og har kunnet følge utviklingen. Jeg vet at det finnes bra driv i selskapet. Mange mennesker med lang erfaring og høy kompetanse. Det finnes mange styrker å bygge videre på, avslutter den nye prosjektlederen på Kynningsrud Prefab.