Mobile tårnkraner en viktig brikke i Raufoss

Etter 20 års drift er Raufoss sin egen overtrykkshall, eller «bobla», tatt ned og byggingen av en 10 000 m² ny storhall godt i gang. Kynningsrud Nordic Crane er på plass med flere mobilkraner og én mobil tårnkran. Rundt «hallen» er det til tider umulig å stille opp en mobilkran, men etter nøye planlegging, som involverer alt fra befaringer på stedet og 3-modellering av løftene, fant vi ut at den mest effektive løsningen var å benytte oss av en mobil tårnkran.
Med en oppstilling lik en vanlig mobilkran og sin raske montering på bare 15 minutter, så kombinerer mobile tårnkraner den vanlige mobilkranens mobilitet med rekkevidden og løftehøyden hos en tårnkran. Disse kranene kan også kobles til strøm og dermed fungere som en «nullutslipps»-kran på byggeplassene.
Med en krokhøyde på 30 meter og rekkevidde på 45 meter med 1850 kg last, er kranen perfekt under arbeidet på Raufoss Storhall, der det er helt nødvendig at kranen forflytter seg, samtidig som den trenger liten plass  for å nå over store områder.
Ønsker du mer informasjon om våre mobile tårnkraner, ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg.