Skal bygge boligblokk i Uddevalla

Kynningsrud Bygg har vunnet oppdraget med å bygge en blokk med 16 boenheter i Bävestrand, ved Uddevalla sentrum. Bygget er en huskropp på fem etasjer med 16 boliger, som ligger lang elven Bäveån, som renner ut i Byfjorden i Uddevalla.

Prosjektet skal utføres i høy kvalitet med gode materialvalg, både inn- og utvendig. Leiligheten ligger rett inntil kanaler som renner gjennom Uddevalla sentrum. Samtlige leiligheter har uteplasser/balkonger, og øverste plan er utstyrt med takterrasser.

– I BRF Bävestrand på Tureborgsvägen 8 planeras byggnationen av 16 väl genomtänka lägenheter fördelade på fem våningsplan med bostäder om 2-5 rok. Av dessa erbjuds fyra penthouse-lägenheter högst upp i huset med fantastiska terrasser där man kan njuta av Bäveåns porlande vattenfall!

– Dessa exklusiva bostadsrätter placeras med bästa centrala läge i Uddevalla, där känslan av ett vattennära boende och blomstrande grönska utgör en unik kombination!

Dette skriver Svensk Fastighetsförmeldling om prosjektet på sine hjemmesider.

Totalentreprenør

Kynningsrud Bygg kommer til å utføre prosjektet som totalentreprenør. Det vil si at vi er ansvarlige for alle delprosesser rundt byggeprosjektet. Byggestart er i september i år, og boligene skal stå klare i august neste år (2022).

Du kan lese mer om prosjektet på Svensk Fastighetsförmedling

Illustrasjoner: Svensk Fastighetsförmedling