Pressemelding: Nordic Crane vokser og foretar organisasjonsendringer

Nordic Crane i Norge, Sverige og Danmark har hatt ekspansiv vekst og positiv utvikling de siste årene. For å ruste Nordic Crane for videre vekst i Norden gjennomfører kran-konsernet noen strategiske organisasjonsforandringer gjeldende fra 15. februar.

Morten-Heli Hansen blir ny administrerende direktør for Nordic Crane. Han er økonom fra Handelshøyskolen i København, og har lang fartstid i konsernet som leder for Nordic Crane i Sverige de siste 12 årene. Morten fortsetter i rollen som daglig leder for den svenske virksomheten.

Konsernsjef for Kynningsrud, Pål Kynningsrud trer samtidig inn som styreleder i Nordic Crane. Tidligere styreleder Harald Kynningsrud forsetter som styremedlem.

Vi styrker Heavy Lift-avdelingen, og har ansatt Paul Karlsen som avdelingsleder. Heavy Lift-avdelingen utfører engineering og spesielt omfattende oppdrag med store beltekraner, avanserte løftesystemer og selvgående trailere (SPMT). Paul har lang internasjonal erfaring innenfor prosjekter med løft og flytting av store konstruksjoner opp til flere tusen tonn.

Pål Kynningsrud sier: «Ansettelsene spisser Nordic Cranes satsing innenfor bransjen og styrker markedsposisjonen i Norden. Vi skal ligge i forkant av utviklingen, og har som mål alltid å tilby våre kunder de beste løsningene gjennom kompetente medarbeidere og miljøriktige maskiner.»

Nordic Crane er totalleverandør av løft med mobilkran og kranbil, oppdrag med spesialtransport og spesialkraner samt Heavy Lift og engineering. Konsernet omsetter for cirka 1 milliard, og med 350 kraner og 400 medarbeidere leverer Nordic Crane helhetsløsninger fra planlegging til gjennomføring av komplette prosjekter. Nordic Crane er blant markedslederne i Norge, Sverige og Danmark, og er et heleid datterselskap av Kynningsrud AS.

Kontaktinformasjon :
Konsernsjef Kynningsrud, Pål Kynningsrud +47 908 71 965
Adm. Dir. Nordic Crane, Morten Heli-Hansen +47 416 74 067 / +46 736 440 440

Morten Heli-Hansen
Paul Karlsen
Pål Kynningsrud

 

Last ned pressemeldingen som PDF