KynningsrudNytt & Nordic Crane News er her!

Den 76. utgaven av magasinet er på vei til våre medarbeidere, venner og samarbeidspartnere.

«Skremmende eller imponerende?» Les portrettet om vår fargerike medarbeider og kranfører Linda Samslått på side 36. Å være kvinnelig kranfører krever sin kvinne.

«Åpning av Malaika Villages Kiserian» Her viser vi Laila Kynningsruds fine bilder og reportasje fra da hun besøkte barnelandsbyen og barnehjemmene i Kenya som Kynningsrud med medarbeiderne har støttet opp om de siste 11 årene.

Dette er bare noen av de fine og interessante sakene vi presenterer i denne utgaven. Som du kan lese i lederne til både Harald Kynningsrud og Pål Kynningsrud helt i starten av magasinene, så jobbes det med å innføre en ny verdi i Kynningsrud-konsernet: Likeverd. Likeverd, mangfold og toleranse er viktige verdier å jobbe for i dagens samfunn, hvor vi opplever grov urett mot uskyldige mennesker på grunn av kjønn, funksjonsnivå, legning, etnisitet eller livssyn, for å nevne noe.

Nå med Nordic Crane News!

KynningsrudNytt ble utgitt første gang på midten av 80-tallet, med Arne Sæther som primus motor. Sammen med KynningsrudNytt finner du nå 1. utgave av Nordic Crane News når du vender magasinet!

Vårt datterselskap har vokst seg så stort under eget merkenavn at vi har valgt å samle informasjonen om kranselskapene på denne måten. Sakene i KynningsrudNytt-delen som gjelder våre medarbeidere, er selvsagt også for våre medarbeidere i Nordic Crane.

Gi oss gjerne en tilbakemelding om hva du synes!

Vil du ha magasinet i hånda?

Hvis du ønsker å få tilsendt et trykt eksemplar av magasinet, så er det bare å ta kontakt med oss på +47 952 47 886 eller send oss en epost.

Du kan også lese magasinet online, hvis du klikker her. Her finner du KynningsrudNytt & Nordic Crane News på svensk og norsk, og nytt av året: Nordic Crane News på dansk!

På samme sted finner du også utgaver av KynningsrudNytt helt tilbake til 2010!

God lesning! 🙂