Knivsøveien 4, 1787 Halden

Flott kontor- og lagerlokale med showroom og god eksponering til leie

Ved innfarten til Halden eier Kynningsrud Eiendom tre forretningsbygg. Vi har utviklet både lokaler og uteområder de siste årene, slik at området fremstår som attraktivt.

Forretningsbyggene er lokalisert nær E6 og ligger inntil hovedfartsåren til Halden. Beliggenheten gir en ypperlig mulighet til eksponering. I Knivsøveien 4 har vi et ledige kontor- og lagerlokaler med showroom ledig til leie, som kan tilpasses din type virksomhet.

Lokale med meget god eksponering!

Kombinasjonslokalet består av ca. 110 kvm kontorlokale og ca. 110 kvm lagerlokale med showroom. Lokalene har god standard, ventilasjon, utvening solskjerming, fibernett tilgjengelig og lagerlokalet har port.

Beliggenhet

Lokalene er lokalisert nær E6 og ligger inntil hovedfartsåren til Halden.

Halden er en attraktiv og næringsvennlig by, med beliggenhet midt mellom Oslo og Gøteborg. Halden kommune er Østfolds største kommune i utstrekning, og har ca. 30.000 innbyggere. Umiddelbar nærhet til E6 og jernbane gjør Halden til et naturlig sted for mange typer virksomheter hvor god infrastruktur og logistikk er viktig. Byen har et rikt IT-miljø.

Standard

Lokalene har god teknisk standard, og fremstår som moderne.  

 Ta gjerne kontakt!

Kynningsrud Eiendom investerer og utvikler eiendomsprosjekter for næringslivet gjennom egne og samarbeidende selskaper i Norge og Sverige. Vår eiendomsportefølje omfatter kontorer, behandlingslokaler, forretnings- og restaurantlokaler i tillegg til produksjons- og lagerlokaler. Vi utvikler og forvalter ca. 80 000 kvm næringsbygg og 800 000 kvm tomt og følger opp 110 unike leietakere. 

Vi arbeider ut ifra vår visjon-  Gleden er å være til nytte! Med verdiene ærlighet, lojalitet og entusiasme. 
Kynningsrud Eiendom er en del av Kynningsrudgruppen, som består av divisjonene Kynningsrud 
Nordic Crane, Kynningsrud Eiendom, Kynningsrud Fastighet, Kynningsrud Bygg, Kynningsrud Capital og Kynningsrud Fundamentering.

 

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Kjøreport
Se i Google Maps