Vallehellene 3-5, 1664 Rolvsøy

Attraktive kontorlokaler til leie sentralt mellom Fredrikstad og Sarpsborg

Vi tilbyr attraktive kontorlokaler til leie. Lokalene er av høy standard, de er nye, delikate og effektive. Kontorene er møblerte, og bygget har felles driftet kantine og gode møteromsfasiliteter. Her kan du leie ett kontor eller flere kontorer med kortsiktig leie.

Andre virksomheter i bygget: WISO, Kynningsrud Prefab, Kynningsrud Nordic Crane og Kynningsrud Fundamentering.

Beliggenhet

Eiendommen ligger mellom Fredrikstad og Sarpsborg på Valle Industriområde hvor det er stor forretnings- og næringsdrift. Det er bra kommunikasjonsforhold til omliggende distrikt med bl.a. Østfoldhallene i Dikeveien og til de øvrige Østfoldbyene, Akershus og Oslo.

Standard

Lokalene har høy standard, med balansert ventilasjon og kjøling og solskjerming. Bygget har nøkkelkortsystem og alarmfunksjoner. Vi sørger for renhold av lokalene og tilbyr vaktmestertjenester. Trådløst internett er tilgjengelig i lokalene.

 

Ta gjerne kontakt!

Kynningsrud Eiendom investerer og utvikler næringseiendom gjennom egne og samarbeidende selskaper i Norge og Sverige. Vår eiendomsportefølje omfatter kontorer, behandlingslokaler, forretnings- og restaurantlokaler i tillegg til produksjons- og lagerlokaler. Vi utvikler og forvalter 80 000 kvm næringsbygg og 800 000 kvm tomt og følger opp 105 unike leietakere. 

Vi arbeider ut ifra vår visjon-  Gleden er å være til nytte! Med verdiene; ærlighet, lojalitet og entusiasme. 
Kynningsrud Eiendom er en del av Kynningsrudgruppen, som består av divisjonene Kynningsrud Nordic Crane, Kynningsrud Eiendom, Kynningsrud Fastighet, Kynningsrud Bygg, Kynningsrud Capital og Kynningsrud Fundamentering.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine
Se i Google Maps