Nygaardsgata 47, 49 og 51, 1607 Fredrikstad

Attraktivt butikklokale i hjerte av sentrum i Fredrikstad

LEDIG BUTIKKLOKALE PÅ BAKKEPLAN I HJERTET AV FREDRIKSTAD!

Attraktivt butikklokale, "Traktøren", sentralt i sentrum med god eksponering på bakkeplan er ledig for leie.

Dette lokalet har en meget god beliggenheten for butikk i kjernen av handelsområde. Beliggenhet der O.P Pettersens gate og Bryggeriveien krysses, på Hans Nielsen Hauges plass. Kun et steinkast fra Stortorvet og Nygaardsplassen, og rett ved Torvbyen.
Nærmeste naboer er Kaffebrenneriet, Normal, Dressmann, Nina, Sprell og Gina Tricot.

Butikklokalet utgjør ca. 100 kvm BTA og har store vindusflater fra gulv til tak. Lett adkomst til praktisk lager på 44 kvm i kjeller med vareheis.


Beliggenhet

Eiendommen med navnet Brage - Framgården ligger midt i kjernen av sentum, langs gågata i hjertet av Fredrikstad sentrum. Kort avstand til alle byens fasiliteter og offentlig kommunikasjon. 

Gågata og område rundt har et yrende folkeliv med populære butikker, cafeer og restauranter. Nygaardsplassen og Stortorvet i umiddelbar nærhet, rett ved bryggepromenaden og bybrua over til Værste-område.

Fredrikstad er en av kommunene i Norge som vokser raskest og er Norges tiende største kommune med ca. 84. 000 innbyggere.

Fredrikstad sentrum har gjennomgått en betydelig transformasjon i senere år, noe som har økt attraktiviteten, og besøkstallene i indre sentrum. Veksten er drevet av sentralisering og den pågående utviklingen av Fredrikstad sentrum, samt innflyttere fra andre områder i Østfold-regionen. 

De neste årene vil det bo og jobbe flere mennesker i Fredrikstad sentrum enn noen gang.

Ved interresse, ta kontakt!

Kynningsrud Eiendom eier, forvalter og utvikler næringseiendom gjennom egne og samarbeidende selskaper i Norge og Sverige. Vår eiendomsportefølje omfatter kontorer, behandlinglokaler, forretnings- og restaurantlokaler i tillegg til produksjons- og lagerlokaler. 
 

Vi arbeider ut ifra vår visjon "Gleden er å være til nytte!". Ærlighet, lojalitet og entusiasme er våre verdier. 

Kynningsrud Eiendom er en del av Kynningsrudgruppen, som består av divisjonene Nordic Crane Kynningsrud Norge, - Sverige og - Danmark, Kynningsrud Eiendom Norge, Kynningsrud Kommersiell Sverige, Kynningsrud Bygg Sverige og Kynningsrud Bostäder Sverige.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Heis
Se i Google Maps